• 21 januari
  • 12:00 tot 16:00
  • Cultureel
  • Heerenveen
  • gratis

Cultuurklant Festival: Cultuurzondag!

Op zaterdag 20 en zondag 21 januari wordt voor het eerst het gratis toegankelijke Cultuurklank Festival georganiseerd in De Rinkelbom. De Zangzaterdag staat in het teken van: iedereen kan zingen. En op de Cultuurzondag kun je diverse culturele disciplines en organisaties uit de regio leren kennen tijdens workshops en optredens.

Het Cultuurklank Festival is een initiatief van Ateliers Majeur die al haar samenwerkingspartners en de amateurverenigingen heeft uitgenodigd om zichzelf te presenteren op dit festival. Vele organisaties uit de regio Heerenveen maken hier gebruik van. Van Brassband Pro Rege tot Faya en van het duo Mink en Eelco tot diverse bandjes.

Op de Cultuurzondag zijn er zeer diverse organisaties en muziekdocenten aanwezig. Je kunt beeldende workshops volgen bij o.a. Alles Kan Kunstlokaal no 8 en Linda Sinnige, dansen met Salsero Mboko, Faya, Bellydance/Fitnessdance, theaterworkshops én muzikale workshops met o.a. strijkers en blazers. Er zijn vele optredens op 2 plaatsen in het gebouw, waaronder de populaire band Mosken die het festival op deze zondag opent om 12.00 uur! Maar ook ontbreken leerlingenbandjes, de big band van OSG Sevenwolden en het harmonieorkest uit Akkrum niet.

Iedereen is van harte welkom tijdens dit gratis toegankelijke festival. Ook voor de workshops wordt geen entreegeld geheven. De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen kan meeculturen en iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar talent te ontdekken. Volg ons op Facebook voor de laatste informatie: @CultuurklankFestival.