Wanneer?

Vrijdag 6 juni, 20:00 - 00:00

Waar?

Fok 78, 8441BR Heerenveen Plan route

Na het succes van hun vorige show, hebben Wim en Hans besloten om opnieuw naar het theater te komen met hun voorstelling ‘Terugblik 80 jaar advocatuur’. Voor iedereen die de voorstelling nog niet heeft gezien of deze graag nog eens wil beleven.

De mannen hebben meer dan 40 jaar ervaring als strafrechtadvocaten. Hun kantoor was gevestigd in Leeuwarden, maar hun praktijk bestreek het hele land. Op 31 december 2021 hebben ze afscheid genomen van de advocatuur, maar ze geven nog steeds lezingen en theatercolleges van Maastricht tot Delfzijl.

Tijdens het theatercollege in Heerenveen delen ze voor de pauze inzichten over de rol, taak en houding van de strafpleiter. Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal uit documentaires over het kantoor Anker en Anker. Diverse spraakmakende strafzaken komen aan de orde, en er is ook aandacht voor zowel positieve als kritische anekdotes.

Na de pauze reflecteren ze op 80 jaar ervaring in de advocatuur aan de hand van 4 memorabele zaken. Vervolgens is er gelegenheid tot het stellen van vragen, waarna de avond wordt afgesloten met een drankje in de foyer.

Dit is er nog meer te doen