Wanneer?

Zaterdag 23 november, 13:00 Zondag 24 november, 00:00

Waar?

Fok 78, 8441BR Heerenveen Plan route

Zeg je Sinterklaas, dan zeg je pepernoten. Daarom geven Sint en alle Pieten dit jaar een groot Pepernotenfeest. ‘Het Grote Pepernotenfeest’ is een korte, vrolijke en muzikale voorstelling voor de hele familie en wordt gespeeld in het weekend dat ook het Sinterklaashotel in het Posthuis Theater is geopend.   

Hoe maak je de perfecte pepernoot? Het antwoord op die vraag is te vinden in het eeuwenoude geheime pepernotenrecept van Sinterklaas. Maar wanneer de Pieten voor het Sinterklaasfeest nieuwe pepernoten willen bakken blijkt dat het recept zoek is geraakt. Wat nu? Een Sinterklaasfeest zonder pepernoten? Met hulp van tante Lekkerbek proberen de Pieten achter het geheim van de perfecte pepernoot te komen. Gaat het ze lukken om op tijd nieuwe pepernoten te bakken voor het leukste feest van het jaar?

De vrolijke familievoorstelling ‘Het Grote Pepernotenfeest’ is een productie van Studio EHP in samenwerking met het Posthuis Theater Heerenveen en de HCOV, de Heerenveense Centrum Ondernemers Vereniging.

Dit is er nog meer te doen