Wanneer?

Vrijdag 22 maart, 10:00 - 15:00

Waar?

Thialf
Pim Mullierlaan 1, 8443 DA Heerenveen Plan route

Waarom de inspiratiedag? 
Onze inspiratiedag is een unieke gelegenheid om verschillende doelgroepen te ervaren en meer te leren over het boeiende en waardevolle werk. Dus: ben jij geïnteresseerd in (het werken bij) de gehandicaptenzorg? Mis deze inspiratiedag dan niet!

Kom jij ook?
Vertegenwoordigers van Firda en UWV zijn aanwezig zijn om informatie te delen en vragen te beantwoorden. Firda, voorheen bekend als Friese Poort & Friesland College is de beroepsopleider van Friesland en leidt studenten op tot zorgprofessionals. Daarnaast zijn Fryslân Werkt, Zilveren Kruis, Zorgkantoor, VR Bieb, Meneer Kooi en Wefabric aanwezig.

De inspiratiedag biedt een divers programma met workshops, VR-belevingen, ervaringsverhalen van cliënten en medewerkers, informatiestands over verschillende handicaps en hun impact, en een rolstoelparcours. Bij de VR Bieb kun je bijvoorbeeld met een VR-bril ervaren hoe het is om te werken in de gehandicaptenzorg. Ook introduceren we onze matchingtool, waarmee geïnteresseerden kunnen ontdekken welk type zorg en welke organisatie het beste bij hen past.

Een dag vol inspiratie en inzicht: mis deze kans niet om je horizon te verbreden en alvast kennis te maken met het werk in de gehandicaptenzorg. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 22 maart in Thialf, Heerenveen!

Dit is er nog meer te doen