Wanneer?

Zondag 10 november, 14:00 - 00:00

Waar?

Fok 78, 8441BR Heerenveen Plan route

Al ruim drie decennia hét nationale songfestival voor 55-plussers. En al jaren vindt één van de drie prefinales van het Ouderen Songfestival plaats in het Posthuis Theater. Vijftien prefinalisten die live hun zelfgekozen lied zingen. Begeleid door professionele muzikanten, beoordeeld door een vakjury. Slechts vijf  gaan door naar de Grande Finale. Een spannende middag voor de prefinalisten én het publiek.

Dit jaar wordt in het Posthuis Theater de tweede prefinale gehouden. Zondagmiddag 10 november strijden vijftien prefinalisten om een felbegeerde plaats in de 33e Grande Finale op zondagmiddag 15 december in Theater Amsterdam.

Iedere gepassioneerde zangliefhebber van 55 jaar en ouder kan meedoen, met het lied van haar of zijn keuze. De deelnemer bepaalt. Hoe meer deelnemers hoe breder het repertoire, hoe leuker voor het publiek. Een middag vol afwisseling!

Muzikaal leider Kees van Zantwijk en zijn Ouderen Songfestival Combo begeleiden alle zangers tijdens de prefinale. In de finale gebeurt dat door zijn achtkoppige Ouderen Songfestival Orkest. 

Maria Kraaijkamp presenteert van voorronde tot Grande Finale.

Kom luisteren, kom kijken of nog leuker… doe mee als kandidaat. 
Deelname is gratis, inschrijven kan hier.

Dit is er nog meer te doen