Wanneer?

Woensdag 5 juni, 10:15 - 11:30

Waar?

Bibliotheek Heerenveen
Burgemeester Kuperusplein 48, 8442 CL Heerenveen Plan route

Senior Café Heerenveen

Muzikaal optreden

Op woensdagochtend 5 juni komt Willem de Roode naar het Senior Café van de Bibliotheek in Heerenveen voor een muzikaal optreden. De aanvang is om 10.15 uur en de toegang is 1 euro inclusief koffie of thee. Opgeven is niet noodzakelijk.

Willem de Roode maakt deel uit van de rock ’n roll & sixties band Hayfeaver, maar speelt deze keer solo. Het wordt een akoestisch optreden, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar. Zijn repertoire gaat van oude 50’s rock ’n roll muziek van Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en Chuck Berry via de 60’s, met The Beatles en Animals, naar de 70’s met Creedence Clearwater Revival en The Rolling Stones. Denk aan klassiekers, zoals I Saw Her Standing There, Have You Ever Seen The Rain, Great Balls Of Fire en Sunny Afternoon. Het wordt zonder twijfel een swingend geheel.

Elke eerste woensdag van de maand wordt er een activiteit georganiseerd in het Senior Café. In de zomerperiode (juli/augustus) ligt het even stil, maar kunt u hier – evenals op de andere woensdagen – wel terecht voor een kopje koffie en een praatje.

Dit is er nog meer te doen