• 16 oktober 2018
  • 13:45 tot 16:30
  • Ondernemen
  • Heerenveen
  • toegang is gratis

Hart voor Heerenveen Meet & Match

Hart voor Heerenveen organiseert op dinsdagmiddag 16 oktober 2018 van 13.45 tot 16.30 uur in het Posthuis Theater alweer de zesde editie van de Meet & Match. Een dynamisch netwerk-event waar Heerenveense bedrijven en lokale goede doelen elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De economische waarde van de 107 gesloten samenwerkingen van de laatste Meet & Match was ruim € 85.000.

Bedrijven, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs, scholen en overheden

Hart voor Heerenveen nodigt bedrijven, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs, scholen en overheden van harte uit om tijdens de Meet & Match elkaar de hand te reiken. Maatschappelijke organisaties als de Voedselbank, Humanitas of De Skulp, centrum voor leven met kanker, leveren een onmisbare bijdrage aan de samenleving. Door de hulp van vele vrijwilligers kunnen zij met weinig budget veel bereiken. Maar af en toe kunnen zij een steuntje in de rug goed gebruiken. Notaris Savenije en notaris De Boer bieden bijvoorbeeld het gratis opmaken van oprichtingsstatuten voor een nieuwe stichting aan. Koninklijke Smilde stelt heerlijke banketstaven beschikbaar voor vrijwilligers van maar liefst álle aanwezige vrijwilligersorganisaties om ze in het zonnetje te zetten vanwege al hun goede werk. PRIORE accountants & belastingadviseurs biedt beeldschermen en koffieapparaten. Aanloophuis Oer de Brege zoekt advies over de nieuwe pricavywet/AVG. Repaircafé Heerenveen zoekt werkkleding voor haar vrijwilligers. O.a. de Rotaryclub, JCI en voetbalclub sc Heerenveen-MVO lopen rond om zich te oriënteren op maatschappelijke projecten. En TOF Vakanties, voor mensen met een verstandelijke beperking, zoekt bedrijven die willen helpen met een mobieltjes-inzamelactie. Uitgangspunt deze middag is de deelnemers handelen met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel. Geen omzet, wel voldoening.

Hoe werkt het?

Als dagvoorzitter neemt strafrechtadvocaat Hans Anker de bezoekers mee in de wereld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Heuse matchmakers van Randstad en de Rabobank brengen bedrijven en lokale goede doelen in anderhalf uur met elkaar in contact om zoveel mogelijk matches te realiseren. Goede matches, inspirerende matches, kleine en grote matches. Notaris Savenije en notaris De Boer bekrachtigen alle matches en berekenen per match de economische waarde. Aan het eind van het event maken zij bekend wat de waarde is van alle gesloten samenwerkingen. Hart voor Heerenveen, onderdeel van Caleidoscoop Welzijnswerk, is dankbaar dat hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen en co-sponsor serviceclub JCI Heerenveen dit event mede mogelijk maken.

Aanmelden?

Wilt u als ondernemer graag invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid? Of kan uw vereniging of stichting bepaalde hulp van een bedrijf goed gebruiken? Aanmelden voor dit gratis evenement kan via r.osenga@caleidoscoopheerenveen.nl. Meer informatie vindt u op de website.