• 17 april
  • 09:30 tot 11:00
  • Informatief
  • Heerenveen Centrum
  • Gratis

Inspiratieochtend voor boekenliefhebbers

Op woensdag 17 april is er een inspiratieochtend voor boekenliefhebbers en leesgroepen in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De toegang is gratis.Van tevoren aanmelden is gewenst. Veel lezers hebben er plezier in om in groepsverband hun leeservaringen met elkaar te delen. De bibliotheek kan helpen bij het vinden van boeken die geschikt zijn om te lezen in een leesgroep. Deze ochtend is bedoeld voor groepen die al gebruikmaken van het aanbod voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean, maar ook voor wie meer wil weten over dit aanbod en de mogelijkheden. De aanwezigen krijgen de brochure met het titelaanbod voor het seizoen 2019-2020 uitgereikt. Wie graag bij een leesgroep wil maar niet weet met wie, kan langskomen en kijken of er een match kan worden gemaakt met andere belangstellenden.

Gastspreker

Te gast is Albert Pasma, oud-directeur van de bibliotheek in Sneek en betrokken bij de LAS (Stichting Literaire Activiteiten Sneek), die in samenwerking met boekhandel Van der Velde en de bibliotheek al jaren literaire bijeenkomsten organiseert. Hij vertelt tijdens deze bijeenkomst over zijn contacten met schrijvers en geeft een kijkje achter de schermen.

Alle boekenliefhebbers zijn van harte welkom! Aanmelden voor deze inspiratieochtend kan in de bibliotheek van Heerenveen of door een mail naar tjallie.bijlsma@bmf.nl te sturen.