• 20 april 2018
  • 09:00 tot 18:00
  • Workshop
  • Heerenveen
  • Vanaf €995,00

‘MBA in één dag’ naar Thialf in Heerenveen

Het meest succesvolle zakelijk seminar van Nederland, ‘MBA in één dag’, krijgt een extra editie in Thialf in Heerenveen. Naast het jaarlijkse programma in het Beatrix Theater op 23 maart, komen Ben Tiggelaar en zijn team ook naar Thialf. Op 20 april vindt daar een extra editie van ‘MBA in één dag plaats. Speciaal voor ondernemers, professionals en leidinggevenden uit het Noorden. Ben Tiggelaar is blij met deze kans: “Het is altijd extra leuk om een seminar in het Noorden te doen. Het meeste werk dat ik doe ligt in de Randstad en tegenwoordig ook buiten Nederland. Maar toen deze kans bij Thialf zich voordeed, wist ik meteen: dit gaan we doen. Voor veel mensen voelt Noord-Nederland ver weg, maar ik ervaar het altijd als thuiskomen.”

Het nieuwe Thialf is vorig jaar geopend en kent naast ijs op wereldniveau ook veel andere faciliteiten die zeer geschikt zijn voor de zakelijke markt. Volgens Marc Winters, directeur van Thialf, ligt hier nog een behoorlijke groeipotentie voor Thialf. “Om die reden zijn wij altijd op zoek naar succesvolle events die deze propositie voor ons versterken. ‘MBA in één dag’ is één van de sterkste merken op de zakelijke seminarmarkt. Daarom zijn wij erg blij dat we dit topseminar hebben binnengehaald. We kunnen hiermee mooie dingen doen voor onze partners en ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe”, aldus Winters.

‘MBA in één dag’ is één van de labels van Denkproducties, een landelijk werkende producent van zakelijke seminars. Hans Janssen, directeur van DenkProducties: “We weten dat veel mensen uit de Noordelijke provincies graag naar dit soort programma’s komen, maar dat de afstand een barrière kan zijn. Met een mooie partner als Thialf, met haar eigen netwerk en faciliteiten, kunnen we dit jaar eindelijk dit geweldige seminar dichterbij brengen”.

De afgelopen tien jaar hebben meer dan 17.500 mensen ‘MBA in één dag’ bezocht. Het seminar is niet alleen geschikt voor de organisatorische bovenkant van bedrijven en overheden maar juist ook voor het middenkader. Het programma bestaat uit de blokken leiderschap, organisatie, strategie en verandering. De combinatie van deze kwalitatief hoogwaardige inhoud in een efficiënt tijdsbestek maakt dit seminar zo populair.  MEER INFO