• 16 juni 2018
  • 11:00 tot 15:00
  • Markt
  • Heerenveen
  • Gratis

Midzomerfair

Op zaterdag 16 juni organiseert de wijkvereniging Nijehaske Heerenveen voor de vierde keer een Midzomerfair rond Us Kubus. De MidZomerFair 2018 beloofd weer een leuke middag te worden! Naast het beruchte jaarlijkse Pannatoernooi zal er nog een sportieve aangelegenheid zijn namelijk, waterloopballen! Dit zijn grote doorzichtige plastic opblaasballen waarmee je over het water kan lopen. Er zal een marktje zijn met diverse leuke stands. Voor de kids een springkussen en schminken.

Middeleeuwse Vechtsport Vereniging Ascia zal 2 demonstraties komen geven! In deze sport nemen de deelnemers, gehuld in volledige middeleeuwse harnassen, het met botte zwaarden tegen elkaar op. Dat ziet er natuurlijk erg spectaculair uit! Er zal een demonstratie zijn om 11 uur en 13:30. Tijdens de fair heb je de mogelijkheid om zelf even in de huid van een Historical Medieval Battle strijder te stappen, met de zachte trainingswapens en -schilden waarmee wordt getraind.

Genoeg te zien en te doen dus kom langs! Weer even bijkletsen met de buren of nieuwe mensen ontmoeten…

Voor het pannatoernooi kun je je opgeven via activiteiten@wijk-nijehaske.nl. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en e-mail adres..

De fair duurt van  11.00 tot 15.00 uur en wordt gehouden op het grasveld rond Us Kubus, De Barten 11. De entree is gratis.