Wanneer?

Dinsdag 12 januari, 00:00 Zondag 17 januari, 00:00

Waar?

Posthuis Theater
Fok 78, 8441 BR Heerenveen Plan route

Nieuwe musical in Posthuis Theater!

De cultuurpartners Museum Heerenveen, Bibliotheken Mar en Fean, Ateliers Majeur en het Posthuis Theater presenteren 12 -17 januari 2021 de nieuwe familiemusical Opskør in Herreturv, geïnspireerd op 100 jaar voetbal in Heerenveen!

In deze nieuwe voorstelling nemen wij u mee naar Snorremark, dat land in het Hoge Noorden, bekend om zijn hoge bergen, zijn lage ponies, zijn geurige stokvis en zijn röde pømpeblæden. We vertellen u ook hoe het de SC Herreturv FC vergaat; een gezellige provinciale voetbalclub die zelden degradeert of promoveert, maar die zich plotseling mag verheugen in buitenlandse belangstelling… met alle gevolgen van dien.

We maken kennis met Herre, die er van droomt mascotte te worden. En met Attje, die absoluut niet op voetbal wil, tot groot verdriet van haar moeder, de voorzitster van SC Herreturv FC. Kortom, genoeg aanleiding om ons eens goed in het sport- culturele leven van Snorremark te verdiepen! Jø!

De musical is geschreven door Peter Sijbenga met muzikale medewerking van Dennis Dronkers. Voor de regie tekent de jonge talentvolle theatermaker Romke Gabe Draaijer. De algehele productieleiding is in handen van Evert Haagsma. De uitvoeringen vinden (onder voorbehoud van de maatregelen rond de Covid-19) plaats van 12 tot en met 17 januari 2021.

Kijk op voor meer informatie op www.facebook.com/familiemusical

Dit is er nog meer te doen