• 21 september
  • Muziek
  • Akkrum
  • 17.50

Piratenfeest Akkrum

De Merke Kommissie en Stichting Akkrum Nes Centraal hebben de handen ineen geslagen om een feest van formaat te organiseren op zaterdag 21 september in de sport- en activiteitenhal om 21.00 uur. Een groot Piratenfeest met top-artiesten staat op het programma, met optredens van Jannes, Ricky, Lucas & Gea, Ronny Ruysdael (De Sjonnies) en Django Wagner. Dit gevarieerde aanbod is zorgvuldig vastgesteld door de MerkeKommissie en Akkrum Nes Centraal in samenwerking met Jouke de Vries van “De Omropper”.

Jannes, Ronnie Ruysdael, Lucas & Gea en Django Wagner

Een geweldige avond om met vrienden, buurtgenoten, familie een gezellige avond te beleven. Hopelijk niet alleen voor Akkrumers en Nessers, maar juist ook voor de gehele nabije omgeving een geweldige beleefavond. Extra vermeldenswaardig is te noemen dat het optreden van Jannes al om 22.00 uur start in verband met andere optredens op diezelfde avond. De avond vindt plaats in de sporthal, waarbij de horeca wordt verzorgd met de samenwerkende partner Hans Edelijn van het Sportcafe. De avond heeft een extra feestelijk tintje, aangezien de Merke dit jaar het 35-jarig jubileum viert. Een avond met optredens van tal van Nederlandstalige top-artiesten, waarbij Radio Continu voor de verdere muzikale omlijsting zorgt, met DJ Kevin (Terpstra) die de hele avond voor de juiste sfeer zorgt. Afwisselend vinden optredens van de vermelde top-artiesten plaats waarbij DJ Kevin als rode draad door de gehele avond loopt.

Mede door het jubileum van de Merke Kommissie wordt de prijs laag gehouden: in de voorverkoop voor € 17,50, terwijl men aan de kassa € 22,50 betaalt.