• 13 juni 2018
  • 15:30 tot 16:30
  • kinderen
  • Heerenveen Centrum
  • € 2, voor leden van de bibliotheek en € 4,- voor niet-leden

Poppenkastvoorstelling met Tomke en Romke

Op woensdagmiddag 13 juni speelt Erics Poppenkast de voorstelling ‘Romke en de Snoezewoef’ in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Deze voorstelling start om 15.30 uur en is geschikt voor peuters en kleuters. Het thema is vriendschap, aansluitend op de activiteiten van Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018. Aanmelden is verplicht.

Het verhaal gaat als volgt: Op een mooie zomerdag is er een barbecue in de tuin van Kornelia. Tomke heeft veel vriendjes: Romke, Yana Yu en Kornelia. Romke wil graag een vriendje alleen voor zichzelf hebben. Hij wordt verliefd op Snoezewoef, maar dat mag niemand weten. Dat is geheim… Er verdwijnen steeds dingetjes tijdens de barbecue. Hoe kan dat, is er een dief? Tomke gaat op onderzoek uit…

Na afloop van de voorstelling kunnen de peuters en kleuters samen met Tomke op de foto worden gezet. Vergeet dus niet een fototoestel mee te nemen.
Aanmelden kan via de website www.bibliotheekheerenveen.nl en bij de servicebalie van de bibliotheek in Heerenveen. De toegangsprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek (neem het pasje mee!) en €4,- voor niet-leden. Ouders en begeleiders van de kinderen dienen ook een kaartje te kopen.

Tijdens de Fryske Fertelwike, die gehouden wordt van 5 tot en met 8 juni, is het boekje ‘Tomke en syn freontsjes’ gratis af te halen bij de bibliotheek in Heerenveen. Zolang de voorraad strekt.