• 14 februari 2018
  • 15:00 tot 16:00
  • kinderen
  • Heerenveen Centrum
  • 2 euro voor leden en 4 euro voor niet-leden van de bibliotheek

Poppentheater Inkipinki met: Hé tijger, je ligt ENORM in de weg!

Op woensdagmiddag 14 februari komt Poppentheater Inkipinki naar de bibliotheek van Heerenveen met ‘Hé tijger, je ligt ENORM in de weg!’. Deze voorstelling is geïnspireerd door het Prentenboek van het Jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’ en is bestemd voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Aanvang 15.00 uur. Aanmelden is wel nodig.

Hoofdpersoon in de voorstelling is tijger. Hij is jarig en zit te wachten op z’n vriendjes om het samen te vieren. Maar het duurt zo lang, dat tijger in slaap valt. De deftige ooievaar, de stoere vos, het iets te drukke muisje, de nuchtere kikker en de relaxte schildpad staan voor een grote uitdaging: hoe komen ze aan de overkant? Tijger ligt namelijk ENORM in de weg! En ze willen hem niet wakker maken. Kikker gaat als eerste met een ballon, maar de andere dieren zien dat niet zo zitten. Elk dier verzint een andere manier om voorbij tijger te komen. Hoe ze dat gaan doen? Kom gezellig kijken, dan zie je het! En zal tijger dan toch nog zijn verrassingsfeestje krijgen?

Meld je hier aan of bij de servicebalie van de bibliotheek. De toegangsprijs is 2 euro voor leden van de bibliotheek (neem je pasje mee!) en 4 euro voor niet-leden.