• 12 november 2018
  • 19:30 tot 21:30
  • Informatief
  • Heerenveen Centrum
  • Gratis (inclusief koffie of thee)

Praat mee over vitaliteit en gezondheid in Bibliotheek Heerenveen

Op maandag 12 november organiseren De Friesland Zorgverzekeraar en Zorgbelang Fryslân een burgerpanel over vitaliteit en gezondheid in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. De avond begint om 19.30 uur en is om 21.30 uur afgelopen. Van te voren aanmelden is verplicht.

Wat iemand doet om gezond te leven en vitaal te blijven is van persoon tot persoon verschillend. Hoe blijft u fit? En doet u dit alleen of met anderen samen? Welke initiatieven op het gebied van vitaliteit en gezondheid kent u bij u in de buurt? Wat doet u om langer thuis te kunnen wonen? We organiseren een avond om in gesprek te gaan. Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema en daarover mee wil praten.

Gezond en vitaal, wat is uw verhaal?

Als zorgverzekeraar en zorgaanbieder zijn we benieuwd welke mogelijkheden, gedachten en verhalen u heeft over vitaliteit en gezondheid. Hoe u dit voor uzelf, uw gezin en/of omgeving regelt en of u op dit terrein wensen heeft en nieuwe mogelijkheden ziet. Door verhalen uit te wisselen, hopen we dat u anderen inspireert en zelf ook geïnspireerd raakt. Op onze beurt, horen we graag wat er bij u leeft om zo ook ons steentje bij te dragen.

Aanmelden kan tot en met 8 november via www.defriesland.nl/gezondenvitaal of www.bibliothekenmarenfean.nl/heerenveen