• 19 september 2017
  • Informatief
  • Heerenveen Centrum

Thema-avond over Google in Tabletcafé bibliotheek Heerenveen

Dinsdagavond 19 september staat Google centraal in het Tabletcafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Gastspreker Frank Sinkeldam uit Heerenveen gaat in op het bedrijf en de oprichters, de zoekmachine en de macht van Google. Daarbij komen ook privacyvraagstukken aan de orde. Vervolgens demonstreert hij een aantal populaire Google-apps. De aanvangstijd is 18.30 uur en de toegang is gratis.

Frank Sinkeldam is een trouwe bezoeker van het Tabletcafé en deelt graag zijn kennis. Als vrijwilliger bij het Heerenveense woonzorgcentrum Coornhert State helpt hij senioren die digitaal vaardig(er) willen worden. Daarnaast is hij enthousiast amateurfotograaf en heeft hij een bedrijfje voor het digitaliseren van negatieven, dia’s en videofilms (Scanne.nl).

Tabletcafé

Elke veertien dagen kunnen bezitters van een iPad of andere tablet op dinsdag tussen 18.30 en 20.00 uur terecht in het Tabletcafé van de Heerenveense bibliotheek. Zij kunnen er tips uitwisselen en elkaar vragen stellen over het gebruik van hun tablet. Zo nu en dan is er een thema-avond.