• 14 maart 2018
  • Informatief
  • Akkrum
  • Gratis

Verkiezingsdebat in Akkrum met Eelke Lok

Op woensdag 14 maart vindt in Akkrum een politiek debat plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het wordt gehouden in kerkgebouw de Lantearne in de Dringelstrjitte en staat onder leiding van Eelke Lok, bekend van Omrop Fryslân. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is wenselijk. Dit kan in de bibliotheek in Akkrum of online.

Op woensdag 21 maart zijn er ook in de gemeente Heerenveen raadsverkiezingen. De uitkomst bepaalt de koers voor de komende jaren in Heerenveen. Om de kiezers goed voor te bereiden, zijn op 14 maart vertegenwoordigers van alle gemeentelijke partijen aanwezig in de Lantearne in Akkrum. De politici gaan met elkaar in debat over allerlei zaken die door publiek en plaatselijke belangen zijn ingebracht. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor de bezoekers om op deze avond vragen te stellen.

In de bibliotheken van Jubbega, Akkrum en Heerenveen is informatie van en over de politieke partijen in de gemeente te vinden. Er staat ook een vragen- en ideeënbus. Hierin kunnen vragen, opmerkingen en suggesties worden gedeponeerd, die vervolgens op de debatavond worden besproken. Deze avond is georganiseerd door de Bibliotheken Mar en Fean, de gemeente Heerenveen en de maandkrant Groot Heerenveen.

Zie voor meer informatie de website van Heerenveen Kiest.