• 11 februari
  • 19:30 tot 21:30
  • Workshop
  • Heerenveen Centrum
  • € 5,- . Leden van de bibliotheek betalen € 3,50

Workshop Digitale detox in bibliotheek Heerenveen

Op maandag 11 februari geeft professional organizer Johanna Hoekstra de workshop Digitale detox in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Deze is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft dat digitale en sociale media het leven te veel beheersen, waardoor er te weinig tijd overblijft voor andere zaken. De workshop begint om 19.30 uur en aanmelden is gewenst.

Heeft u last van de onweerstaanbare verleiding om telkens (sociale) media te checken? Lukt het niet om te minderen? Heeft u problemen om het échte werk gedaan te krijgen? Spendeert u (veel) te veel tijd op digitale apparaten waardoor andere hobby’s uw interesse verliezen? Gebruikt u digitale media om uw stemming te regelen? Dan is het de hoogste tijd voor een digitale detox. Het is niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezond om de ogen af en toe van het beeldscherm te halen. Door uw smartphone een tijdje uit te zetten of op een andere manier te gebruiken, brengt u uw concentratie en energie weer op een gezond niveau. Zo maakt u weer contact met de echte wereld.
Inhoud workshop. Tijdens de workshop leert Johanna Hoekstra de deelnemers hoe zij op een leuke manier gebruik kunnen maken van digitale apparaten, zonder dat die hun leven gaan overnemen. Bovendien leert zij hen hoe ze eenvoudig hun mailbox en documenten op orde kunnen brengen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Johanna Hoekstra

Johanna Hoekstra van It Oersicht, een bedrijf in Hoornsterzwaag voor professional organizing, helpt mensen om weer overzicht in hun leven te krijgen. Dit kan op het gebied van planning, administratie, opruimen en schoonmaken zijn. Hoekstra geeft regelmatig workshops en cursussen op dit terrein. Kijk op www.it-oersicht.nl voor meer informatie.

Aanmelden

Deelname aan deze workshop kost € 3,50 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 5,-. Aanmelden kan via www.bmf.nl/detox en aan de servicebalie van de bieb.