Ontdek het aanbod in het centrum van Heerenveen

Dagje naar Heerenveen? Bij ons vind je toffe boetiekjes, de grotere winkelketens én heerlijke delicatessenzaken. Tussendoor even bijkomen in de gezellige horeca en je kunt weer door met shoppen! Bekijk hier online alvast het aanbod en plan je dagje winkelen in Heerenveen.

Nog geen item geselecteerd

Selecteer een item om de informatie te zien.

Winkelen in Heerenveen

Een dagje shoppen in Friesland? In Heerenveen zit je goed! In ons centrum is er voor elk wat wils. Shop je graag bij de landelijke ketens als H&M WE, Shoeby en Omoda, wil je lekker sneupen in de boetiekjes of zit je liever op een gezellig terras? Het kan allemaal!

Zaterdagmarkt

In het centrum is altijd wat te doen. Er worden in Heerenveen veel leuke evenementen georganiseerd. Elke zaterdag is er markt in Heerenveen. De zaterdagmarkt bestaat uit vaste ondernemers die elke week weer hun marktkraam opzetten. Bekijk alvast alle marktkramen op de kaart.

Makkelijk bereikbaar met OV & auto

Het centrum van Heerenveen ligt centraal tussen het station en de snelweg. Of je nou met de auto of het openbaar vervoer reist, overal sta je in een mum van tijd in de winkelstraat. Het NS station ligt op 5 minuten loopafstand. Liever met de auto? Je rijdt vanaf de snelwegen A7 en A32 in 4 minuten het centrum in. Vanaf de vele plarkeerplaatsen en de parkeergarage in het centrum van Heerenveen loop je zo de winkelstraat in. Bekijk waar je allemaal kunt parkeren.

Binnenkort in het centrum