Ontdek het aanbod van dienstverleners in het centrum van Heerenveen

In Heerenveen kun je meer dan alleen gezellig winkelen en lekker eten. Je vindt hier alles wat je nodig hebt. Naast een nieuwe outfit scoor je hier ook een nieuwe baan bij één van de uitzendbureaus, een nieuwe woning via de vele makelaars of regel je gemakkelijk je bank- en verzekeringszaken. Of werk aan je gezondheid en breng een bezoekje aan de sportschool, fysiotherapeut, psycholoog of tandarts. Liever een ontspannen avond uit? Bezoek dan De Bios of het authentieke Posthuis Theater.

Nog geen item geselecteerd

Selecteer een item om de informatie te zien.

Bibliotheek Heerenveen

Bij de Bibliotheek in Heerenveen lees je de mooiste boeken. Ook als je niet in de regio woont. Ben je lid van De Bibliotheek dan kun je met jouw bibliotheekpas gastlenen bij andere Bibliotheek-locaties.

Films en voorstellingen in Heerenveen

Een gezellige avond uit? Bezoek een voorstelling in het prachtige Posthuis Theater of bekijk een film in De Bios in Heerenveen.

Lichamelijk en geestelijk gezond

In Heerenveen ben en blijf je fit. Op alle vlakken. Combineer je winkelmoment met de sportschool, fysiotherapeut, psycholoog of tandarts. Je vindt ze allemaal in en rond het centrum!

Werken in Heerenveen

In het centrum vind je een hoop uitzendbureaus. Wip onderweg even binnen en bekijk alle vacatures. Wie weet heb je dan niet alleen een nieuwe outfit, maar ook een nieuwe baan bij thuiskomst!

Banken, verzekeraars en makelaars in Heerenveen

In het centrum van Heerenveen vind je ook voldoende locaties om al je bank- en verzekeringszaken te regelen. Verhuizen? Bezoek eens de makelaar!