Zaterdag 10 en zondag 11 juli: Eredivisie Beach Heerenveen!

Eredivisie Beach is back! De Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybalcompetitie voor mannen en vrouwen. De 12 hoogst gerankte dames- en herenteams in de nationale ranglijst spelen iedere zomer verspreid over heel Nederland meerdere Eredivisiespeelronden om de nationale titel. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli zullen zij neerstrijken op het Gemeenteplein in Heerenveen.

Eredivisie Beach Heerenveen bezoeken

Er wordt gespeeld op twee locaties: de beachvolleybalvelden bij Sportstad Heerenveen en het centrum van Heerenveen, waar op het Gemeenteplein tijdelijk een Beachvolleybalveld wordt aangelegd. De wedstrijden op het Gemeenteplein zijn alleen te zien vanaf het horecaterras, er is geen zich op dit veld vanaf de openbare weg. De beachvolleybalvelden aan de Abe Lenstra Boulevard zijn wel zichtbaar.

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger mee te werken aan het sportieve event op zaterdag 10 en zondag 11 juli? Laat het dan in dit formulier weten! Je aanmelding komt binnen bij Sportworx, de organisatie achter het Eredivisie Beachvolleybal toernooi.

Meld je aan als vrijwilliger