• 11 januari 2017
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Heerenveen

Heerenveen ’n Gouden Plak Nieuwjaars receptie 2017

Woensdag 11 januari 2017 vindt van 17.30-19.30 uur de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor ‘ondernemend Heerenveen’ plaats in het Posthuis Theater in Heerenveen. Om circa 18.30 uur zal Burgemeester Van der Zwan zijn nieuwjaarstoespraak houden. Aansluitend zal hij voor de tweede keer ‘De Gouden Plak’ uitreiken. Deze prijs is een blijk van waardering voor die persoon of organisatie die (het afgelopen jaar) op bijzonder positieve wijze een bijdrage heeft geleverd aan de doorontwikkeling, het positieve imago en de promotie van de regio Heerenveen. Bert Jonker uit Luinjeberd ontving vorig jaar de eerste Gouden Plak.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is tevens een jaaroverzicht 2016 te zien van Heerenveen ’n Gouden Plak. Als Fairtrade Gemeente wordt er aan de aanwezigen bovendien een Fairtrade attentie uitgedeeld. Aanmelden is niet nodig.

De nieuwjaarsreceptie wordt opnieuw georganiseerd door Heerenveen ’n Gouden Plak, in samenwerking met haar leden waaronder Ondernemerskring Heerenveen, Heerenveense Ondernemers Vereniging, Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Heerenveen, Stichting Heerenveen Vitaal, de toeristische sector in de regio Heerenveen en de gemeente Heerenveen.