• 24 t/m 25 november 2018
  • Cultureel
  • Heerenveen
  • 8,50 (kinderen t/m 12 jaar) en 12,50 volwassenen

HERKE, Superheld van Heerenveen

Op 24 en 25 november wordt de sporthal van dé Sportstad van Friesland het toneel van een nieuwe superheld. Het Heerenveens MuziekCorps presenteert de sportiefste muziektheatervoorstelling van 2018: HERKE, Superheld van Heerenveen!

Herke is een jongen met een grote fantasie. Hij heeft maar één droom, superheld worden. Want als je een superheld bent, word je nooit vergeten. Iedereen wil een handtekening van je én je krijgt zelfs een standbeeld, een straat of een stadion cadeau!

Wanneer Herkes ouders alleen maar tijd lijken te hebben voor de sportieve prestaties van zijn zus, droomt hij over bekende helden van tv, zoals Batman, Superman, Wonderwoman en de Hulk. Een wanhopige oproep over een gestolen gouden plak zet Herke in actie. In een nachtelijk avontuur ontmoet hij verschillende Heerenveense helden zoals Abe Lenstra, Wim Duisenberg, Domela Nieuwenhuis, Clement van Maasdijk en Fedde Schurer. Is dit de kans voor Herke om een echte superheld te worden?

Onder leiding van het Heerenveens MuziekCorps wordt een verhaal verteld met oude en nieuwe helden. Bekende muzikale nummers die passen bij het thema “Helden” zijn in een nieuw jasje gestoken. Deze beeldende, muzikale én sportieve theatervoorstelling wordt vormgegeven door diverse sporters en acteurs uit de Gemeente Heerenveen. De regie is in handen van Anne Zijlstra en de muzikale leiding heeft Hendrik de Boer. Janneke Brakels verzorgt naast zang ook de muzikale begeleiding van het speciaal samengestelde kinderkoor.

Klik hier voor meer informatie.
Tickets via: www.vanPlan.nl