Businessevent voorafgaand aan damesijshockeywedstrijd Nederland – Oostenrijk

Onze ambitie is dat de regio Heerenveen landelijk wordt (h)erkend als de Sportstad van Nederland. We zijn daarom blij dat we op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari samen met IJshockey Nederland en UNIS FLyers een oefeninterland ijshockey organiseren. Het nationale damesteam van Nederland neemt het in een dubbelinterland op tegen de vrouwen uit Oostenrijk. Een mooie toevoeging op de vele wedstrijden die al op het ijs van Thialf worden verreden.

Voorafgaand aan de wedstrijd op 10 februari organiseren we vanaf 18:00 een business event voor ondernemers in onze regio. Naast een inhoudelijk programma is er voor, tijdens én na de wedstrijd voldoende ruimte om te netwerken.

Ben jij erbij? Meld je dan uiterlijk 6 februari aan via het formulier onderaan deze pagina!

Programma

17:45 – 18:00 Inloop
18:00 – 20:00 Business event, inclusief eten & drinken
20:00 Start wedstrijd

Inhoud

Introductie Regio Heerenveen ’n Gouden Plak

De ambitie van ’n Gouden Plak is dat de regio Heerenveen wordt (h)erkend als de Sportstad van Nederland. We kiezen er dan ook voor om (top)sportevenementen in te zetten als basis van waaruit we, naast het economisch rendement, vooral willen inzetten op het vergroten van de maatschappelijke impact van (top)sportevenementen voor onze eigen inwoners en ondernemers. Al nieuwsgierig naar de nieuwe strategie? Lees ‘m hier!

De impact van (top)sportevenementen op de regio en de meerwaarde voor het bedrijfsleven

Als gastspreker zal Marcel Balkestein van Brabant Sport jullie meenemen in het verhaal van Brabant Sport over de impact van (top)sportevenementen op de regio en wat de meerwaarde is voor het bedrijfsleven. Marcel is bij Brabant Sport manager partnerships en daarnaast als ex-hockeyinternational nog betrokken bij het Nederlandse mannen hockeyteam. Dit sluit aan op de nieuwe strategie van regio Heerenveen ’n Gouden Plak waarbij één van de ambities is om maatschappelijke impact te maken in de regio. Vooraf al nieuwsgierig over Brabant Sport? Kijk dan op www.brabantsport.nl

Introductie in damesijshockey

Voordat de wedstrijd van start gaat, zal Theo van Gerwen als warming-up jullie meenemen in de wereld van het dames ijshockey en de gezamenlijke ambitie samen met regio Heerenveen ’n Gouden Plak. Theo is directeur van IJshockey Nederland. Uiteraard zal Theo ook een speluitleg geven, zodat iedereen goed voorbereid de tribune op kan.

Ben jij hierbij aanwezig? Meld je uiterlijk 6 februari aan voor dit unieke business-event in combinatie met het bezoek aan de wedstrijd van de ijshockey dames!

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.