Nieuwjaarsreceptie voor ‘Ondernemend Heerenveen’ 2018

We nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie 2018 voor ‘ondernemend Heerenveen’. Deze nieuwjaarsreceptie vindt plaats op woensdag 10 januari 2018 van 17.30 tot 19.30 uur en wordt gehouden in het Posthuis Theater aan het Fok 78 in Heerenveen. (NB. ingang receptie is ditmaal via ingang aan Fok zijde!)

Nieuwjaarstoespraak Burgemeester van der Zwan

Om circa 18.30 uur zal Burgemeester Van der Zwan zijn traditionele nieuwjaarstoespraak houden. Vorig jaar kondigde de burgemeester nog aan dat de gemeente Heerenveen mee zou doen aan de verkiezing sportgemeente van het jaar, inmiddels is deze Gouden titel al een feit! Welke wensen, verwachtingen, doelen zijn er voor het nieuwe jaar?

Wint u na Bert Jonker en Udo de Goede de ‘Gouden Plak’?

Aansluitend op zijn nieuwjaarstoespraak zal de burgemeester voor de derde maal ‘De Gouden Plak’ uitreiken aan die persoon, het bedrijf of de organisatie die het afgelopen jaar op ’n Gouden wijze heeft bijgedragen aan de marketing van de regio Heerenveen. U bent er toch zeker bij wanneer uw naam als winnaar uit de envelop te voorschijn komt?

Organisatie door Heerenveen ’n Gouden Plak

De nieuwjaarsreceptie wordt opnieuw georganiseerd door Heerenveen ’n Gouden Plak, in samenwerking met haar leden waaronder Ondernemerskring Heerenveen (OKH), Heerenveense Ondernemers Vereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Afdeling Heerenveen, Stichting Heerenveen Vitaal, de toeristische sector in de regio Heerenveen en de Gemeente Heerenveen.

Graag tot ziens op woensdag 10 januari 2018
in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Inloop vanaf 17:30

Aanmelden is niet nodig.