Vanaf 2014 is Stichting regio Heerenveen ’n Gouden Plak actief als regiomarketing- organisatie voor de regio Heerenveen om ervoor te zorgen dat regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken.

Onze ambitie is landelijk worden (h)erkend als de Sportstad van Nederland. Om deze ambitie te behalen, hebben we, net zoals topsporters, focus nodig om te kunnen presteren. We kiezen er dan ook voor om (top)sportevenementen in te zetten als basis van waaruit we, naast het economisch rendement, vooral willen inzetten op het vergroten van de maatschappelijke impact van (top)sportevenementen voor onze eigen inwoners en ondernemers. Om onze ambitie waar te maken, zijn we ter versterking van ons team op zoek naar een:

PROJECTLEIDER

(16 UUR – ZZP / loondienst)

Wat ga je doen?

• Als projectleider ben je, samen met het bestuur en de overige medewerkers van de uitvoeringsorganisatie, het gezicht van Stichting regio Heerenveen ’n Gouden Plak.
• Je bent ervaren in het public relations domein en je focust je op de verbinding met stakeholders zoals de gemeente, belangenverenigingen en dorpen behorende bij de gemeente Heerenveen.
• Je verzamelt informatie, analyseert en stelt onderbouwde plannen op.
• Je bent een verbinder en zoekt je achterban actief op waarbij je luistert, adviseert en presenteert.
• Je maakt net zo makkelijk contact met bestuurders en beleidsmakers als met ondernemers, inwoners en toeristen en weet hun belangen goed te verenigen.
• Je bent sparringpartner en adviseur van het bestuur.
• Je zorgt er ook voor dat alles financieel op orde is en dat het jaarplan, de begroting en de administratie bij jou in goede handen zijn. Samen met de andere medewerkers van de uitvoeringsorganisatie zorg je ervoor dat het gebeurt.
• Je beheert (en werft indien nodig) subsidies
• Door het onderhouden en vergroten van je netwerk zie en weet je kansen voor de regio Heerenveen als eerste. Op die kansen reageer je proactief en stakeholders weten ook dat ze jou hiervoor als eerste moeten benaderen.
• Je bent samen met Sport verantwoordelijk voor uitvoering

Wie zoeken wij?

Jij bent allereerst een verbinder pur sang. Daarnaast ben je proactief en bevlogen in wat je doet, hebt bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding en kan goed zelfstandig werken. Idealiter woon je in de regio Heerenveen of heb je affiniteit met de regio. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken en beheerst goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je hebt affiniteit met sport, cultuur en regiomarketing.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en zelfstandige functie in een kleine, betrokken organisatie met een groot netwerk. In deze opdracht kan je per direct van start en Zowel als zzp’er als in loondienst nodigen we je uit om te reageren. Spreekt de rol je aan, reageer dan uiterlijk vrijdag 19 februari door een motivatie met CV te mailen naar rinske@ngoudenplak.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan met Rinske Schoenmaker via 06 30 74 75 05.

Meer nieuws en tips