De spelregels van “Van hier tot Tokyo: Ontsteek het vuur in jouw club!”

Wat is de bedoeling?

– ’n Gouden Plak moedigt alle clubs aan in de regio Heerenveen om naar Tokyo te lopen/fietsen/rennen.

– Iedere club maakt daarvoor een eigen Strava Club aan en probeert de afstand tot Tokyo in 100 dagen af te leggen. Oftewel 9190 kilometer in 100 dagen.

– ’n Gouden Plak helpt clubs bij het opzetten van de actie door een goede instructie die je krijgt gemaild na aanmelding via: http://www.ngoudenplak/tokyo

– Daarnaast krijgen de eerste 50 groepen uit de regio Heerenveen een Tokyo-box incl. prijzenpakket en ondersteunende communicatiematerialen die beschikbaar zijn gesteld door onze partners.

– Onderweg naar Tokyo zullen we de actie ondersteunen door het delen van elkaars ervaringen en stellen van tussentijdse ‘challenges’ op weg naar Tokyo.

Voor wie?

– Iedereen die wil meedoen kan een eigen Strava Club aanmaken en aan de actie meedoen. Je kunt dus ook met een groep collega’s, buren of vrienden de actie doen.

– Wij denken dat je met 50 mensen in de Strava Club het een sportieve uitdaging is. Heb je een grotere club, overweeg dan om meerdere Strava clubs aan te maken (bijv. per leeftijdscategorie of teams).

– De ‘Tokyo-box’ inclusief prijzenpakket is exclusief voor de eerste 50 sportclubs in de regio Heerenveen.

Hoe kan ik onze club aanmelden?

– Ga naar www.ngoudenplak/tokyo en meld jouw club aan via het aanmeldformulier. Direct na jouw aanmelding ontvang je instructies hoe het werkt.

– Club? Nou eigenlijk iedereen die mee wil doen kan zelf een Strava-club aanmaken.

– Speciaal voor sportclubs in de regio Heerenveen hebben de partners van ’n Gouden Plak een ‘Tokyo-box’ gemaakt. De eerste 50 sportclubs uit de regio die zich aanmelden via www.ngoudenplak/tokyo ontvangen dit pakket zo snel mogelijk na aanmelding rond 25 maart per post.

Hoe kan ik winnen?

– Meedoen is bij deze actie belangrijker dan winnen. De winst is wat ons betreft dat we allemaal met elkaar in beweging komen en werken aan een gezamenlijk doel.

– Maar als je niet meedoet….kun je natuurlijk ook niet winnen. In de ‘Tokyo-box’ voor clubs in de Regio Heerenveen zitten 5 verschillende sportieve prijzen. In de Tokyo-box zitten daarnaast 5 suggesties voor tussentijdse challanges binnen jouw club. Deze challenges helpen jullie op weg naar Tokyo. Je kunt zelf binnen jouw club bepalen waar je de prijzen voor wilt weggeven. Passend bij jullie eigen niveau en afstanden.

– Alle clubs die meedoen en de eindstreep halen willen we graag in het zonnetje zetten: zij maken kans op de hoofdprijs! We hopen dit in de loop van de weken duidelijk te krijgen, ook i.v.m. de geldende coronamaatregelen.

Hoe werkt het met Strava?

– 1 iemand binnen de club maakt een club aan.

– Alle leden binnen de club moeten een persoonlijk Strava account hebben of aanmaken en kunnen daarmee lid worden van de club.

– Door het lid worden van de club wordt jouw persoonlijke sportieve activiteit in Strava zichtbaar voor andere leden.

– ’n Gouden Plak moedigt aan om gebruik te maken van Strava maar is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor wijzigingen in de werkwijze, voorwaarden of gegevensopslag door Strava.

– Willen jullie binnen jullie club een andere ‘tracking-tool’ gebruiken voor deze actie zoals bijv. Endomondo of Runkeeper staat jullie dit dan ook geheel vrij.

Wat zijn de kosten?

– Deelname is gratis en voor iedereen die mee wil doen.

– De ‘Tokyo-box’ wordt ter beschikking gesteld door de partners van ’n Gouden Plak.

– Woon je buiten de regio Heerenveen en wil je ook een Tokyo-box ontvangen? Helaas is dit niet mogelijk.

• Wanneer is de actie?

– De actie loopt in principe van 25 maart tot 3 juli. Oftewel 100 dagen.

– Wil je met jouw club later aanhaken is dat natuurlijk geen enkel probleem (al zullen jullie dan natuurlijk wel wat meer moeten lopen/fietsen in korte tijd…)

Wat gebeurt er als we in Tokyo zijn aangekomen?

– Het belangrijkste natuurlijk: de eer en daarnaast iedereen fit de zomer in!

– Wij hopen verder dat we in juli met iedereen die het heeft gehaald een feestje kunnen vieren in juli maar dat hangt nog even van de Corona maatregelen af.

– Was het echt te makkelijk voor jullie? Dan kun je natuurlijk altijd overwegen om jullie vlam ook alvast naar Peking te brengen voor de Winterspelen in 2022 en er nog 2098 km bij op te tellen 😉

En hoe zit het met de Corona maatregelen?

– Wij hopen dat je lekker gaat bewegen en je hierbij houdt aan de actuele Corona maatregelen qua groepsgrootte. Strava geeft je de mogelijkheid om individueel te werken aan een gezamenlijk doel.

Aansprakelijkheid

– ’n Gouden Plak (of een van haar partners) is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade of ongevallen die ontstaan vanuit deelname aan deze actie.

– Bij deelname gaan de clubs akkoord met het delen van hun gegevens en wijzen zij deelnemers actief op evt. bezwaren van deelname in het kader van privacy.

Heb je toch nog vragen of opmerkingen?

– Neem dan contact op via tokyo@ngoudenplak.nl

Wij wensen jullie heel veel plezier en succes en tot ziens op 3 juli in Tokyo!