We zijn los! Eindelijk met jouw sportclub of -vereniging weer iets doen waar je energie van krijgt? Ontsteek het vuur in jouw vereniging en leg samen met een groep de afstand naar Tokyo, de stad van de Olympische zomerspelen, af. Meedoen kan nog steeds! Meld jouw sportclub, bedrijf of sportieve vriendengroep hieronder aan en ontvang de prijzenkit! Je hebt nog..

In het kort: zo werkt het.

  • Meld je aan! Dat mag met je sportclub, maar ook als collega’s of vaste buurtwandelgroep. De eerste 50 groepen uit regio Heerenveen die zich aanmelden ontvangen een aantal leuke prijzen. Je mag deze prijzen naar eigen inzicht weggeven aan je leden die meedoen. Beloon bijvoorbeeld de mooiste foto van onderweg, of het grappigste rondje. Of geef bij elke challenge een prijs weg. Wat voor prijzen dit precies zijn blijft nog héél even geheim, want we zijn nog met de laatste prijzen bezig.
  • Wakker het vuur bij je leden aan om gezamenlijk 9190 km op een sportieve manier af te leggen. Bijvoorbeeld (hard)lopend of op de (race)fiets. Netflix-marathons tellen niet mee.😉
  • Je leden houden hun activiteit bij met de gratis Strava app. Het is belangrijk dat de vereniging ook als club staat geregistreerd in de Strava app. Dit is niet moeilijk! We leggen je uit hoe het werkt in deze pdf. De Strava app is gratis te downloaden in de Apple AppStore of Google PlayStore.
  • Houd elke week de stand van je club bij en voer die op zondagavond hier in..
  • Onderweg dagen we jullie op 5 momenten uit met een toffe challenge, voor wat extra uitdaging.
  • Gehaald? Dan maak je als groep kans op de te gekke hoofdprijs!
  • De uitgebreide spelvoorwaarden lees je op deze pagina.

In deze pdf hebben we de route naar Tokyo helder en stapsgewijs uitgeschreven. Klik op de afbeelding hieronder om het te vergroten.

Deze clubs doen al mee

ABC Fitstudio, AVC’69, De Groene Trein, De Wâldster kilometervreters, Dyna’75, EasyActive Heerenveen, Gemeente Heerenveen, HCH Heerenveen, Kinea, KV Heerenveen, Mind2Run, RV Aengwirden, SGHA Waterpolo, Toerclub Heerenveen, UDIROS Korfbal, Unis Flyers Dames, VV Aengwirden, VV Heerenveen, VV Read Swart, VV Jubbega, ZOFG – Zondagochtend Fietsgroep

Benieuwd welke afstand ze deze week hebben afgelegd? Je ziet het op deze pagina!

Meld je aan als club of vereniging

Met je leden op weg naar Tokyo? Meld je hieronder aan!

Let op: elke groep kan maar één keer worden aangemeld en mag alleen worden aangemeld door iemand die werkzaam is binnen de club of vereniging. De prijzentasjes zijn alleen beschikbaar voor clubs of verenigingen binnen de regio Heerenveen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.