Winkelen in de regio Heerenveen

Een heerlijke dagje winkelen Heerenveen en omgeving? Dat kan! Het aanbod van winkels in Heerenveen e.o. is uitgebreid en divers. Zo vind je naast de gevestigde namen in Heerenveen ook tal van leuke en mooie winkels van lokale ondernemers in Heerenveen en de andere dorpen.  Er zijn volop kledingwinkels, woonwinkels en leuke kleine boetiekjes te vinden. Neem de tijd om de vele winkels in Heerenveen e.o. te ontdekken en laat je verrassen.

Openingstijden winkels Heerenveen

De winkels in Heerenveen hanteren reguliere openingstijden. Ze openen om 09:00 uur en sluiten om 18:00 uur. Op maandag zijn de meeste winkels in Heerenveen geopend van 13:00 tot 18:00. Op zaterdagen hanteren de meeste winkels de reguliere openingstijden, maar sluiten ze om 17:00. Indien gewenst kun je hier de openingstijden per winkel bekijken, zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

Koopavond Heerenveen / Openingstijden winkels in Heerenveen koopavond

Op donderdag is de wekelijkse koopavond in Heerenveen en zijn de (meeste) winkels in Heerenveen tot 21:00 uur geopend.

Openingstijden koopzondagen winkels in Heerenveen

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in het centrum van Heerenveen! Extra koopzondagen rondom de feestdagen zijn te vinden in de agenda. Op koopzondagen zijn de winkels geopend van 13:00-17:00 uur.

Supermarkten, bouwmarkten en tuincentra

In de gemeente Heerenveen mogen supermarkten elke zondag open zijn van 12.00 uur tot 18.00 uur (met uitzondering van Nieuwjaarsdag, eerste Paasdag, eerste Pinksterdag en eerste Kerstdag). Bouwmarkten & Tuincentra mogen elke zondag open zijn van 13.00 uur tot 20.00 uur (met uitzondering van Nieuwjaarsdag, eerste Paasdag, eerste Pinksterdag en eerste Kerstdag).

Koopzondag in Akkrum & Nes

In Akkrum en Nes mogen alle winkels in de periode van 1 april tot 1 oktober op zondag open zijn van 12-20 uur.

Weekmarkt Heerenveen

Elke zaterdag kun je heerlijk shoppen en vers aankopen doen op de Zaterdagmarkt Heerenveen! De markt is in het centrum van Heerenveen en loopt vanaf de Wibra helemaal door naar het Gemeenteplein. De weekmarkt vindt elke zaterdag plaats van 08.00 tot 17.00 uur. Op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en (win)actie? Volg de zaterdagmarkt Heerenveen op Facebook!