Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Op vrijdag 10 juni 2022 komt The Boogleg BeeGees naar Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof.

The Bootleg BeeGees in Heerenveen! Even wrijf je in je ogen als je ze op het podium ziet staan. Zijn ze het echt? De twijfel wordt alleen maar groter wanneer je ze hoort. De Bootleg BeeGees zijn ‘As good as the real thing’. Vanaf de eerste noot heb je eigenlijk geen keus. ‘You Should Be Dancing’ op de beat van ‘Jive Talking’ en met het zweet op het voorhoofd tijdens ‘Night Fever’ denk je, dit is dus ‘Staying Alive’ voor de BeeGees. En voor jou ook, na deze onvergetelijke discoavond vol met nostalgische klassiekers. De komende 10 jaar barst je van de energie, wow!

Deze avond kan bijgewoond worden door losse tickets of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting te bestellen via https://www.fletcherevents.nl/event/the-bootleg-beegees/the-bootleg-beegees-in-heerenveen/ of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof op Golflaan 1 in Heerenveen. Meer informatie over de evenementen van Fletcher Events is te vinden op www.fletcherevents.nl.