Ontdek de verschillende gouden arrangementen in de regio Heerenveen!

Bekijk arrangementen

Voor elke smaak een ruime keuze

Eten en drinken in een van de vele café’s of restaurants Heerenveen en omgeving: hier is voor elke smaak een ruime keuze. Of je nu wilt dineren op hoogstaand niveau, samen romantisch uit eten wilt in die leuke bistro, wilt genieten van de zon op een terras aan het water, een gezellig hapje wilt eten met vrienden of gewoon wat wilt drinken na afloop van een drukke dag; er zijn talloze mogelijkheden om wat te drinken en gezellig maar vooral lekker uit eten te gaan in een van de vele restaurants in Heerenveen en omgeving.

Restaurants Heerenveen: Tapas, Chinees, Italiaans of biologische streekproducten?

De restaurants in Heerenveen en omgeving zijn zeer divers en variëren van tapas restaurants tot restaurants waar met biologische streekproducten wordt gewerkt. Gaat jouw voorkeur uit naar Hollandse pot, Italiaans eten of kies je voor een  ‘all you can eat concept’? Ook daarvoor kun je uitstekend in Heerenveen en omgeving terecht.

Hotspots Heerenveen

Je kunt op diverse sfeervolle locaties in het centrum Heerenveen of bijvoorbeeld in Akkrum of Jubbega, gezellig wat drinken of een hapje eten. Wat dacht je van dineren, voorafgaand aan een voetbalwedstrijd, in de unieke ambiance van het Abe Lenstra stadion. Wanneer je glutenvrij wilt eten, of een andere allergie hebt, heb je bij BY KEES in Heerenveen een ruime keus in lunchmaaltijden. In Akkrum kun je tijdens het eten op een terras aan het water, genieten van de bootje die voorbij varen. Elke gelegenheid heeft zo zijn eigen charme en is wat ons betreft een hotspot. Het is maar net waar je naar op zoek bent.

Restaurantaanbiedingen en arrangementen Heerenveen

Veel restaurants in Heerenveen bieden regelmatig mooie aanbiedingen of arrangementen aan. Bekijk de websites van de diverse restaurants en ontdek de restaurantaanbiedingen in Heerenveen en omgeving of bekijk onze pagina met arrangementen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met het restaurant van jouw voorkeur opnemen en vragen of er op dit moment een mooie aanbieding loopt of een aantrekkelijk arrangement wordt aangeboden.

Eten afhalen of eten bezorgen Heerenveen

Geen zin om de stad in te gaan? Of helemaal geen zin om überhaupt de deur uit te gaan? Dan kun je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om eten af te halen of te laten bezorgen. Bekijk hier welke restaurants in Heerenveen en omgeving afhaal- of bezorgmogelijkheden aanbieden.