Ontdek de verschillende gouden arrangementen in de regio Heerenveen!

Bekijk arrangementen

Op zoek naar een B&B, camping of hotel in Heerenveen of omgeving?

Overnachten in de regio Heerenveen? Een nachtje weg rondom een (sport)evenement? Een sportief weekendje weg of kunst en cultuur opsnuiven? Een aantal dagen met een groep op pad? Een heerlijke vakantie en genieten van water en natuur? Er zijn volop overnachtingsmogelijkheden in Heerenveen en directe omgeving (regio). Zoek je een hotel, camping of een knusse bed and breakfast? Voor jou en je partner, met de kinderen, familie, een groep of even lekker alleen? Je vindt hier volop mogelijkheden om te overnachten in de regio Heerenveen.

Hotels in de omgeving van Heerenveen vergelijken?

In de regio Heerenveen zijn diverse hotels te vinden. Of je nu in het centrum van Heerenveen, dichtbij Thialf of juist in de waterrijke omgeving van Akkrum of Nes een hotelovernachting wil boeken, er is voldoende keus. Op deze pagina vind je een overzicht van de hotels. Als je bijvoorbeeld gebruikt wilt maken van een ‘last minute’ of een voordelig hotelarrangement raden we je aan via onze pagina op zoekt te gaan naar een hotel met een aantrekkelijke aanbieding.

B&B Heerenveen en omstreken

In Heerenveen en omgeving (regio) vind je ook moderne, knusse of voordelige ‘bed and breakfasts’. Zeer geschikt voor een zakelijke overnachting of een weekendje weg. Laat je verrassen en boek eens een b&b overnachting in (de regio) Heerenveen!

Campings, recreatieparken & groepsaccommodaties in de regio Heerenveen

Naast hotels en b&b’s zijn er ook diverse campings & recreatieparken te vinden in de regio waar je kunt kamperen in je eigen caravan of camper óf waar je een (bijzondere) accommodatie kunt huren. En/of waar je een boot(je) huurt om heerlijk te genieten van bijvoorbeeld waterrijk Akkrum, Nes en Aldeboarn en waar jouw kinderen kunnen leren zeilen. Of als uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten. Bekijk het aanbod en laat je verassen door de mooie campings en andere accommodaties in de prachtige regio Heerenveen!