Heerenveen ’n Gouden Plak

Heerenveen ’n Gouden Plak heeft als doel er samen voor te zorgen dat de hele regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. Nu én in de toekomst. Dit doen we door enerzijds samen te werken aan een nóg mooiere regio Heerenveen en anderzijds samen te werken aan een nóg sterkere promotie van de regio Heerenveen. Zo realiseren we samen ’n Gouden woon-, werk-, ondernemers- en bezoekersklimaat die elkaar steeds weer versterken.

Vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak

De vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak is een samenwerkingsverband tussen de Ondernemerskring Heerenveen (OKH), Heerenveense Ondernemersvereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Afdeling Heerenveen, de toeristische sector in de regio Heerenveen waaronder de donateurs van VVV Heerenveen, Stichting Heerenveen Vitaal (sport, zorg & onderwijs) en de Gemeente Heerenveen. Het hart van de vereniging wordt gevormd door een Dagelijks Bestuur waarin alle stakeholders vertegenwoordigd zijn, een creatieve denktank van ondernemers: ‘De Gideonsbende’ en de uitvoerende organisatie die bestaat uit een programmamanager en een medewerker marketing & communicatie. De VVV-winkel is gevestigd in Museum Heerenveen en wordt bemand door medewerkers van het museum.

Meer weten? Gouden idee? Ook meedoen?

Wilt u meer weten over Heerenveen ’n Gouden Plak? Heeft ’n Gouden idee? Of wilt u ook meedoen? Stuur ons dan een bericht via info@ngoudenplak.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.