Over Heerenveen ’n Gouden Plak

Sinds 2014 is Heerenveen ’n Gouden Plak actief als regiomarketingorganisatie voor de regio Heerenveen. Als een verbinder en verleider wil Heerenveen ’n Gouden Plak zich inzetten voor de regio. Samen met onze inwoners, ondernemers en (evenementen)organisaties. Het doel is om er samen voor te zorgen dat de hele regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken.

Trots op de regio

Onze inwoners en ondernemers moeten dé ambassadeurs voor de regio zijn. Men mag trots zijn op de regio Heerenveen. Alleen al het feit dat hier dagelijks veel topsporters actief zijn, is niet ‘gewoon’. Evenals het feit dat de regio Heerenveen de banenmotor van Friesland is en het er heel fijn wonen is in een prachtige gevarieerde omgeving met een rijke geschiedenis. Actief en sportief bezig zijn, grote (internationale) sport evenementen en cultuur(historie) kenmerken het aanbod van de regio Heerenveen. Iedereen in de regio moet het gevoel hebben dat Heerenveen ’n Gouden Plak er voor de hele regio is.

Maak kennis met ons team

Rinske Schoenmaker

Evenementenbureau

Van allereerste idee tot totale organisatie. Bij ons staat impact maken en beleving voorop. Als medewerker Evenementen ben ik contactpersoon voor organisatoren rondom (internationale) sportevenementen in de gemeente Heerenveen. Zie jij kansen voor mooie sportevenementen in of in samenwerking met regio Heerenveen? Dan kom ik graag in contact.

rinske@ngoudenplak.nl

Nena Terpstra

Online marketeer

Wonen, werken, genieten van de natuur, sporten – of ernaar kijken: het kan hier allemaal! Met recht ’n Gouden Plak. Vanuit onze organisatie willen wij graag verbinden en verleiden. Je uitnodigen om te zien wat wij zien. Tips of ideeën? Stuur me gerust een berichtje!

nena@ngoudenplak.nl

Lieke Bakker

Vormgeving

De regio Heerenveen zichtbaar en herkenbaar maken, daar help ik bij. Het is een fijne en prachtige plek en dat mag gezien worden! Als bewoner (ruim 30 jaar), lokaal onderneemster en oud topsporter heb ik de gemeente al vanuit vele kanten ervaren en vind ik het dan ook erg leuk om ook op deze manier een bijdrage te kunnen leveren.

lieke@ngoudenplak.nl
BestuursledenFrank van HoutRiko KruitStefan ValkBen BergsmaBert JonkerMichiel Huitema

Meer weten? Gouden idee? Ook meedoen?

Wil je meer weten over Heerenveen ’n Gouden Plak? Heb je ’n Gouden idee? Wil je samenwerken? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Samenwerken

Regio Heerenveen is een stichting. Het bestuur van de stichting bestaat uit zes personen: voorzitter Frank van Hout, penningmeester en secretaris Michiel Huitema, Stefan Valk, Riko Kruit, Ben Bergsma en Bert Jonker. De stichting wordt gefinancierd door de gemeente Heerenveen, Ondernemerskring Heerenveen, Heerenveense Ondernemers Vereniging, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Heerenveen en Stichting Heerenveen Vitaal.

De uitvoering van alle activiteiten van de stichting is in handen van het uitvoerend team, wat zich hierboven heeft voorgesteld. Daarnaast werken wij samen met een (vrijwillig) contentteam om zoveel mogelijk Gouden plekjes en activiteiten in de regio Heerenveen in beeld te brengen. Het contentteam bestaat uit: Pieter Lubberts, Ronald Klijnstra, Suzanne Niemarkt- de Vries, Wieteke Zwama en Rainaldo Oord.

Neem contact op