Over Heerenveen ’n Gouden Plak

Sinds 2014 is Heerenveen ’n Gouden Plak actief als regiomarketingorganisatie voor de regio Heerenveen. Als een verbinder en verleider wil Heerenveen ’n Gouden Plak zich inzetten voor de regio. Samen met onze inwoners, ondernemers en (evenementen)organisaties. Het doel is om er samen voor te zorgen dat de hele regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken.

Trots op de regio

Onze inwoners en ondernemers moeten dé ambassadeurs voor de regio zijn. Men mag trots zijn op de regio Heerenveen. Alleen al het feit dat hier dagelijks veel topsporters actief zijn, is niet ‘gewoon’. Evenals het feit dat de regio Heerenveen de banenmotor van Friesland is en het er heel fijn wonen is in een prachtige gevarieerde omgeving met een rijke geschiedenis. Actief en sportief bezig zijn, grote (internationale) sport evenementen en cultuur(historie) kenmerken het aanbod van de regio Heerenveen. Iedereen in de regio moet het gevoel hebben dat Heerenveen ’n Gouden Plak er voor de hele regio is.

Maak kennis met ons team

Siepie de Groot

Programmamanager

Regiomarketing kunnen we niet alleen, daarvoor hebben wij ons netwerk in de regio nodig. Heb je ideeën of suggesties voor ons? Of wil je zelf iets doen wat aansluit bij onze regiomarketing? Dan kom ik graag met je in contact! Met elkaar zorgen we ervoor dat de regio een Gouden Plak is! En dat vertellen we graag aan iedereen!

siepie@ngoudenplak.nl
BestuursledenFrank van Hout (onafhankelijk voorzitter)Christel Koning (KHN Heerenveen)Marc Winters (Heerenveen Vitaal)Sebastiaan Kuipers (HOV)Richard de Bruijn (OKH)

Meer weten? Gouden idee? Ook meedoen?

Wil je meer weten over Heerenveen ’n Gouden Plak? Heb je ’n Gouden idee? Wil je samenwerken? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Samenwerken

De vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak is een samenwerkingsverband tussen de Ondernemerskring Heerenveen (OKH), Heerenveense Ondernemersvereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Afdeling Heerenveen, Stichting Heerenveen Vitaal (sport, zorg & onderwijs) en de Gemeente Heerenveen. Daarnaast is de vereniging voortdurend in contact met alle Plaatselijke Belangen en andere Ondernemersverenigingen in de regio Heerenveen.

Het hart van de vereniging wordt gevormd door een Dagelijks Bestuur waarin alle stakeholders vertegenwoordigd zijn en de uitvoerende organisatie die bestaat uit een programmamanager, Siepie de Groot, en een medewerker marketing & communicatie, Nena Terpstra. De vereniging werkt daarnaast samen met een (vrijwillig) contentteam om zoveel mogelijk ´gouden´ plekjes en activiteiten in de regio Heerenveen in beeld te brengen. Het contentteam bestaat uit: Pieter Lubberts, Ronald Klijnstra, Suzanne Niemarkt- de Vries en Wieteke Zwama.

Neem contact op