Over Heerenveen ’n Gouden Plak

Vanaf 2014 is regio Heerenveen ’n Gouden Plak actief als regiomarketingorganisatie voor de regio Heerenveen om ervoor te zorgen dat de regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. In 2021 is er in overleg met de gemeente Heerenveen en partners een nieuwe opdracht voor ’n Gouden Plak bij gekomen: het evenementenbureau.

Met het toevoegen van de opdracht van het evenementenbureau is er een brede opdracht ontstaan met veel stakeholders én belangen vanuit de regio Heerenveen. Daarbij is er gekozen om de vereniging om te vormen naar een stichting met een bestuur en een Raad van Advies.

Maak kennis met ons team

BestuursledenRiko KruitBen BergsmaBert JonkerAnneli Bouckaert

Meer weten? Gouden idee? Ook meedoen?

Wil je meer weten over Heerenveen ’n Gouden Plak? Heb je ’n Gouden idee? Wil je samenwerken? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Samenwerken

Regio Heerenveen is een stichting. Het bestuur van de stichting bestaat uit vier personen: Ben Bergsma,Riko Kruit, Bert Jonker en Anneli Bouckaert. De stichting wordt gefinancierd door de gemeente Heerenveen, Ondernemerskring Heerenveen, Heerenveense Ondernemers Vereniging, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Heerenveen en Stichting Heerenveen Vitaal. De uitvoering van alle activiteiten van de stichting is in handen van het uitvoerend team, wat zich hierboven heeft voorgesteld.

Neem contact op