Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Ook dit jaar gaan de deuren van het Sinterklaas Hotel in het Posthuis Theater weer open. Sinterklaas komt ondanks alle strenge coronamaatregelen wel gewoon naar Nederland. Gelukkig! Want zonder Sinterklaas en al zijn Pieten-vrienden is er geen feest en al helemaal geen pakjesavond! Kinderen zijn op 21, 22 en 28 november van harte welkom om op gepaste wijze een klein ‘coronaproof’ feestje te vieren in het Sinterklaas Hotel in het Posthuis Theater. De entree is gratis, maar er moet wel vantevoren worden gereserveerd.

De wereld staat op dit moment op zijn kop en kinderen merken daar ook het nodige van. Omdat het coronavirus wel heel gevaarlijk is heeft Sinterklaas al weken geleden overleg gehad met burgemeester Van der Zwan. Samen hebben ze besloten om dit jaar geen grote intocht te houden. Zoveel kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s bij elkaar, dat is heel onverstandig. Want niemand wil ziek worden door corona.

Vlog Piet
Samen met Vlog Piet zal Sinterklaas in de komende weken voor het Hotel open gaat een aantal vlogs plaatsen op zijn eigen facebookpagina (facebook.com/SintInHeerenveen). Op die manier krijgen we te zien hoe het aan boord gaat bij Sinterklaas, of bijvoorbeeld alle pakjes en pepernoten wel meegekomen zijn naar Nederland. Hoe het met Sinterklaas gaat en of hij en al zijn Pieten-vrienden zich wel aan de corona-maatregelen houden. Ja, want dat moet iedereen, ook Sint en Piet!

Reserveren van gratis kaarten
Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn er dit jaar ook andere bezoekregels rond het Hotel. Om op bezoek te kunnen is vooraf reserveren van (gratis) kaarten noodzakelijk. Er mogen per keer maximaal 30 bezoekers in het theater worden toegelaten. Zodoende kan er volgens de huidige maatregelen veilig aandacht gegeven worden aan het Sinterklaasfeest. Je kiest als bezoeker voor een dag en tijdslot voor wanneer je het Sinterklaas Hotel wilt bezoeken. Per gezin mag er één volwassene mee (ook daar moet voor worden gereserveerd).

De gratis kaarten zijn te reserveren via www.posthuistheater.nl/sint.

Kijk voor meer informatie ook op de Sint in Heerenveen Facebookpagina: facebook.com/SintInHeerenveen.

Het Sinterklaas Hotel Heerenveen wordt mede mogelijk gemaakt door de Heerenveense Ondernemers Vereniging (HOV)