Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

’s Ochtends om 10:00 start de feestdag in aanwezigheid van Burgemeester Avine Fokkens, zij zal om 10:30 de officiële openingshandeling verrichten. Wilt u terug gaan in de tijd dan kunt u in de tenten van AWS Eendracht de expositie gaan bezoeken met oude foto’s en curiosa uit het verleden. Onder het genot van koffie met oranjekoek kunnen de (oud) leden herinneringen ophalen uit de roemruchte geschiedenis van de vereniging.

Het middagprogramma zal geheel zijn gewijd aan de hardzeil-partij zoals dit op de traditionele affiche staat vermeld. Om 13:00 vindt de eerste start plaats van deze zeilwedstrijd en deze zal plaats gaan vinden achterin jachthaven De Drijfveer. Liefhebbers kunnen zich nu aanmelden via de QR code op het affiche of via jubileum@awseendracht.nl

AWS Eendracht heeft voor deze dag 12 Valken beschikbaar gesteld waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt, tevens kan men zich met de eigen boot inschrijven voor de vrije klasse. Tijdens deze hardzeilerij speelt fanfare De Harmonie op een ponton zoals dat eertijds ook werd gedaan.

Om 19:00 start in de kantine van VV Akkrum het feestprogramma met direct de ‘Prijs-uitdeeling’ waarna er kan worden gegeten en gedronken. Frerik de Swetser zorgt er samen met DJ Edzertainment voor dat de beentjes van de vloer kunnen.