Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

De topkaatsers uit Fryslân mogen weer aantreden op ons kaatsveld in Heerenveen. De sportstad van Friesland is natuurlijk niet compleet zonder deze grootse kaatswedstrijd! Op vrijdag 5 juli 2024 om 15:30 uur vindt de Masters plaats aan de Binnenweg 3D te Heerenveen. Parkeren kan bij restaurant Hof van de Koning.

Slechts 4 weken voor de PC (de grootste kaatswedstrijd van Nederland) kan bij ‘De Masters’ gekeken worden wie er al in topvorm verkeert en welk partuur de vorm nog moet vinden.

De wedstrijd zal dit jaar een vrije formatie partij zijn, wat inhoudt dat ze in een eigen geformeerd partuur kaatsen. Het partuur van Hans Wassenaar, Tjisse Steenstra en Renze Pieter Hiemstra won afgelopen jaar de finale. Tjisse Steenstra werd koning van de 24ste Masters. U bent van harte uitgenodigd om deze kaatswedstrijd bij te wonen.

Op onze sociale mediakanalen worden de komende weken de vorige 24 edities uitgelicht.