Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Ontdek de magie van de Verhalenroute in Heerenveen! 

Op 17 november begint om 20.00 uur in de Bibiotheek van Heerenveen een betoverende Verhalenroute. Dit is een unieke kans om je te laten verrassen door een scala aan verhalen, verteld door zowel bekende als minder bekende verhalenvertellers. De Verhalenroute voert ons langs sfeervolle locaties die verspreid liggen over het hart van Heerenveen.  

We beginnen met de Verhalenroute Heerenveen bij de Bibliotheek van Heerenveen om 20.00 uur. Daarna vervolgen wij de route en gaan we luisteren naar de verhalen bij Museum Heerenveen. Speciaal voor deze avond openen zij hun deuren en geven zij het podium aan een aantal verhalenvertellers.

Vervolgens zullen we onze weg vervolgen naar Ferron. Hier wacht ons een klein afzakkertje en luisteren we naar de laatste verhalenvertellers van de avond. Het afzakkertje is alleen voor deelnemers die zich hebben aangemeld via de Bibliotheek.