Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Alternatieve Elfsteden Oldtimer Rally 28 mei 2022

In eerste instantie was de rally van 2022 gecanceld i.v.m. corona. Maar na 2 ‘loze’ jaren en bijna een 3e er achteraan, is begin dit jaar besloten alsnog een Elfsteden Oldtimer Rally te gaan organiseren. Zij het een alternatief van de normale, maar dat mag de pret niet drukken.

Alternatief, aangezien het evenement dit jaar in een ‘uitgeklede’ vorm wordt gehouden. Uiteraard is het wel een mooie tourrit langs alle 11 Friese steden, maar niet omlijst met de nodige nevenactiviteiten. Er wordt ook in 3 steden gestempeld i.p.v. de gebruikelijk 11.

Ondanks dat toch veel mensen die normaal heel graag meerijden, er nu niet bij zijn vanwege andere verplichtingen, is een prachtige rit uitgestippeld voor zo’n 250 deelnemers. Daarvan rijdt ongeveer een kwart met de motorfiets. Al met al belooft het toch een hele mooie dag te gaan worden!

De route is te vinden op: https://www.elfstedenoldtimerrally.nl/de-route