Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Welkom, mijn naam is Catharina en vertel je graag iets meer over onze minicamping: Onze sfeervolle camping ligt iets ten zuidwesten van Heerenveen in het landelijk Rotstergaast. Grenzend aan het prachtige natuurgebied It Easterskar. Dit seizoen nemen we een nieuw toiletgebouw in gebruik. Maar ook de favoriete buitendouche is een een blijvertje!

Vanaf de camping heb je een fantastisch weids uitzicht met s’avonds een schitterende zonsondergang. Er zijn meerdere veldjes met beschutte plekken, en bij de vijver op de vlonder staat een heerlijke loungebank.  Na een drukke tijd mag je bij ons midden in de natuur volop genieten van je welverdiende rust. 

Of geniet van de vele evenementen in de regio, zoals de Friese Ballonfeesten die elk jaar eind juli in Joure worden georganiseerd.

Voel je welkom…we ontmoeten je graag!

De moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze website www.defrijefries.nl voor meer info kun je ook altijd een vraag stellen via facebook of instagram.