Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

De Buurman Bar & Grill is begonnen als een café in 1997 en is in jaren erna uitgegroeid tot een toonaangevend horecabedrijf in Heerenveen en ver daarbuiten. Na wat veranderingen is De Buurman nu vooral gaan focussen op een restaurant met bar en grill. Het is het plek waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of kunt langskomen voor een borrel. De Buurman Bar & Grill is in het bezit van een heuse Josper grill waardoor je eten nog specialer word!

Mocht je toch geen zin hebben in lunch of diner, De Buurman Bar & Grillheeft ook verschillende arrangementen en buffetten. Toch nog liever wat anders? Bij De Buurman kun je ook genieten van een high tea of een high beer.

Als het mooi weer is kun je genieten van het heerlijke eten op het kleurrijke terras, wat in 2015 tot en met 2018 in de Terras Top 100 stond! Heb je toch liever zin om liever binnen te zitten en te genieten van overheerlijk eten? Geen probleem, De Buurman Bar & Grill stond in 2016 en 2017 in de Café Top 100.

Kom gezellig een keer eten of genieten van wat te drinken op ons terras of in ons restaurant!