Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Parkhotel Tjaarda is dé vergaderlocatie in Friesland. Voor al je zakelijke evenementen ben je bij ons op de juiste plek. We hebben diverse vergaderzalen voor allerlei bijeenkomsten, van vergadering tot congres en van bedrijfsfeest tot workshop of training.

Tjaarda Oranjewoud in Friesland beschikt over de juiste ambiance. Gelegen te midden van de Friese bossen nabij Heerenveen ligt Tjaarda Oranjewoud, een inspirerende omgeving die ook nog eens centraal gelegen is en vanaf de snelweg goed te bereiken is.

Bent u op zoek naar een originele, professionele congreslocatie in Friesland? Wij beschikken over voldoende ruimte, kennis en mogelijkheden voor alle groepsgroottes van 14 tot 400 personen om uw congres tot een succes te maken. De statige bossen van Oranjewoud vormen een sfeervol decor voor congressen, vergaderingen, trainingsdagen en andere zakelijke bijeenkomsten. Of u nu kiest voor een intieme ruimte of grote zaal, alle faciliteiten hebben we onder één dak.

Restaurant 

Parkhotel Tjaarda Oranjewoud heeft een top-restaurant in huis. Uw zakelijke evenement kunnen we voorzien van diverse soorten catering; van ontbijt of lunch tot snacks, buffet en a la carte. U kunt hierbij zelf kiezen of u tezamen wilt eten in één van onze zalen, of in één van onze sfeervolle restaurants wil aanschuiven.

Duurzaamheid 

Parkhotel Tjaarda heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Op allerlei manieren proberen we zo duurzaam mogelijk te zijn en ons steentje bij te dragen voor de volgende generaties.

Al vele jaren hebben we het gouden certificaat van Green Key. De Green Key is het internationale keurmerk voor o.a. horecabedrijven, die duurzaamheid serieus nemen en laten zien bereid te zijn meer te doen voor het milieu dan wettelijk verplicht is.