Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

In het hart van Friesland in ons mooie watersportdorp Akkrum, vind je een onverwachte parel dé Kwaliteitsmode winkel voor de vrouw met een Maatje Meer. De Dames van Akkrum is koploper op het gebied van speciaalzaken voor exclusieve Plussize fashion. Vanuit heel Nederland ontvangen wij klanten in onze fijne ruime winkel, met een zeer breed aanbod met een slagingskans van 98%!

Geen vrouw of figuur zijn gelijk en dáár ligt onze specialisatie een gedegen kleding- en stijladvies in een ontspannen, gezellige sfeer! De vrouw met maat 44 t/m maat 56 in de leeftijdsrange van 18 tot 80, vindt bij De Dames’ exclusieve trendy. casual en stijlvolle klassieke mode van hoge kwaliteit met goede pasvorm. Ook manlief is welkom en kan rustig zitten aan onze stam/leestafel met een lekker bakje koffie of thee terwijl zijn Ega fijn door alle rekken zoekt naar mooie items. Ruime paskamers mét zit om rustig te passen en grote spiegels om de pasvorm en look goed te bekijken.

En vriendinnen met een Maatje minder van 36 t/m 44, wees welkom in onze boetiek De Kletskous (25 meter verderop) voor kwaliteitsmode in Topmerken met dezelfde service en advies. Completer kunnen wij het niet maken, samen shoppen én slagen. Wij vinden het gezellig als je langskomt bij De Dames van Akkrum.