Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren (letterlijk: tussen de meren) is dé ideale locatie voor uw vakantie aan het water. Het park is gelegen in hartje Friesland met een fantastische ligging aan de ‘Meine Sleat’ en in het hart van de Friese Meren. Richting het zuiden vaart u naar het Sneekermeer en als u naar het noorden vaart komt u op het Pikmeer uit.

Bijna alle vakantiewoningen liggen aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Het recreatiepark biedt de mogelijkheid om een boot te huren. Indien u in het bezit bent van uw eigen boot, kunt u deze meenemen en direct aanleggen aan de steiger van uw luxe vakantiewoning, lodge of chalet; optimaal watersportcomfort. De boot kunt u te water laten bij naastgelegen jachthaven De Drijfveer.

In het hoogseizoen kunnen de kinderen gebruik maken van het animatieprogramma dat woensdag, zaterdag en zondag op het park wordt aangeboden. Ook zijn er diverse voorzieningen, zoals een speeltuin, tafeltennistafel en (air)trampoline. Bovendien ligt het centrum van het pittoreske Akkrum op slechts 5 minuten loopafstand. U zult versteld zijn van de verscheidenheid aan voorzieningen en monumenten dat Akkrum rijk is!

Er zijn schitterende wandel- , fiets- en vaarroutes waarmee u de mooiste delen van Friesland kunt bewonderen. Het nationale park de Alde Feanen is ook zeker een bezoek waard. Akkrum heeft een treinstation en u bent met 13 minuten in Leeuwarden. Binnen een klein half uur rijden zit u in het centrum van Sneek, dat vooral bekend is vanwege de watersporten. Bezoek ook de vele leuke musea of de Aqua Zoo. Voor een familiedag is een bezoek aan een recreatieboerderij en/of het Kameleondorp een absolute aanrader.

Recreatiepark Tusken de Marren heeft 2- tot 14-persoonswoningen in de verhuur, kijk snel op de website