Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

De Vasthi-hoeve (nabij LF3) is uitermate geschikt voor wie de rust van de natuur zoekt en is landelijk gelegen tussen natuurgebieden “de Deelen” en het parklandschap “Oranjewoud”. Vanaf de Vasthi-hoeve zijn verrassend veelzijdige activiteiten te ondernemen. Wij hebben als doelgroep de natuur-liefhebber, de cultuurgenieter en de sportbeoefenaar. Voor meer informatie bekijk onze website www.vasthihoeve.nl of mail ons via camping@vasthihoeve.nl.

OMGEVING

De directe nabijheid van de camping biedt een variatie in landschap van veen, water, weide en heide/bos. Het landschap leent zich in bijzondere mate om op sportieve wijze te onthaasten.

Op +/- 10 km afstand ligt Sportstad Heerenveen én schaats- & evenementenhal Thialf. In de Zuidoosthoek van Friesland zijn vele goede ateliers, galeries en beeldentuinen. Ook zijn er aantrekkelijke musea. Tips worden u van harte verstrekt.

ACCOMMODATIES
– 5 persoons vakantiewoning
– 4 persoons chalet
– 2 persoons chalet de luxe
– 4 persoons trekkershut
– 5 persoons cabin comfort
– 15 kampeerplaatsen voor caravan of tent