Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Mooiverblijf, waar gastvrijheid en oprechte aandacht centraal staan, ligt aan de rand van het Friese Oosterwolde vlakbij Appelscha, Fochteloërveen en het Drents Friese Wold. Een plek waar je even helemaal weg bent en je je toch ontzettend thuis voelt. Het perceel, met de charme van een klein landgoed, met eigen parkeerplaatsen inclusief een 11 kW lader voor elektrische auto’s ligt aan het einde van een 150 meter lange “eigen weg” ingesloten tussen twee boswallen en weilanden. Daardoor vrij van verkeer en bevindt u zich in een oase van rust.

De 2 luxe gastverblijven voor elke twee personen, vrijstaand van het woonhuis, met een fantastische uitstraling, elk met een eigen ingang en ieder met een oppervlakte van ca. 48m² zijn een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk weekendje weg, een paar dagen tot rust komen of een week helemaal ontspannen.

Wilt u met vrienden, kennissen etc. onze B&B bezoeken (maximaal 4 personen) dan kunt u Beekdal 1 & 2 boeken. Er is een mogelijkheid om bijvoorbeeld gezamenlijke te ontbijten.

Elke verblijf beschikt over een woonkamer (air-conditioned) met een pantry, aparte slaapkamer (air-conditioned) met een eigen badkamer en toilet. Buiten kunt u genieten van uw eigen privéterras, BBQ, twee tuinstoelen, bistroset en picknicktafel.

Elke ochtend serveren wij een lekker ontbijt (in uw eigen gastenverblijf) op de door u aangegeven tijd en houden rekening met eventuele allergieën en/of dieet wensen. Kom je met z’n vieren dan is een gezamenlijk ontbijt ook mogelijk.

Alles binnen en buiten oogt stijlvol en relaxt.