Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Gezellige accommodatie welke geschikt is voor een groep tot 10 personen. Het vakantiehuis ligt op een kleinschalige camping direct aan het water. Na enkele meters varen kom je op het door een natuurgebied omgeven meertje, het Nannewiid. Het vrijstaande huis beschikt over een gezellige woonkamer met complete open keuken. Het huis heeft 7 slaapkamers met 10 bedden (een- en tweepersoons) en 3 badkamers met douche, wastafel en toilet. Er is een speelkamer met een poolbiljart, voetbaltafel en televisie. Buiten zijn verschillende (overdekte) terrassen, een sauna en een hottub. Voldoende mogelijkheden voor vertier en ontspanning. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van kano’s en waterfietsen. Kortom: kom heerlijk genieten van de rust, natuur en elkaar!

Ligging
Het kleinschalige park ligt aan het waardevolle natuurgebied Nannewiid, een prachtig meertje ontstaan door turfwinning met een maximale diepte van 1 meter. Dit is uitermate geschikt voor de kleine watersport. Heerlijk zwemmen, surfen, zeilen, roeien, kanovaren en vissen. Een totaalpakket van rust en of vermaak op en om het water. Op loopafstand bevindt zich de dorpskern met onder andere een supermarkt, bloemist en kapsalon. Het dorpje Oudehaske ligt centraal tussen Joure en Heerenveen. Joure is een dorp met stedelijk karakter en bekend om haar jaarlijkse Friese ballonfeesten, de gezellige Midstraat, Park Heremastate, Douwe Egberts koffie en Pickwick thee. In Museum Joure ontdek je alles over het laatst genoemde.

Bijzonder aan deze accommodatie
In de tuin bevinden zich een sauna en hottub. Binnen bevindt zich een zonnehemel om helemaal tot rust te komen. Ook zijn er tal van binnenactiviteiten zoals een grote speelkelder met een poolbiljart, voetbaltafel en televisie. Tijdens het verblijf mag je onbeperkt gebruik maken van kano’s en waterfietsen. Verken op deze manier het meer en natuurgebied Nannewiid.

Belangrijk om te weten
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. De huurprijs van accommodaties is exclusief energiekosten, welke per nacht worden berekend.