Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /data/sites/web/ngoudenplaknl/subsites/ngoudenplak.nl/wp-content/themes/webwijs-theme-2.2.0/lib/php/Webwijs/View/Helper/Breadcrumbs.php on line 105

Ontdek The Chase, een meeslepende Outdoor Escape Game, geïnspireerd op het populaire NPO-programma ‘Hunted’ en de YouTube-hit ‘Jachtseizoen’. In dit spannende spel vol tactiek en actie, beleef je de unieke sfeer van de Sneekse straten. Kies je eigen speellocatie in het hart van Sneek en maak je klaar voor 90 minuten non-stop adembenemend avontuur. Of je nu speelt met je collega’s, vrienden of familie, met ruimte voor wel 100+ teams is The Chase de perfecte uitdaging voor iedereen.

Ontsnap uit een virtuele gevangenis, word het doelwit van onvermoeibare premiejagers, en voel de adrenaline stromen terwijl je de historische grachten en steegjes van Sneek ontdekt. Maar maak je geen zorgen, halverwege het spel draaien de rollen om, en dan ben jij de jager. Gebruik onze app om strategisch virtuele kluizen te beroven, die verstopt liggen vlakbij iconische gebouwen en locaties van Sneek, en blijf uit de greep van de premiejagers die elke paar minuten je locatie doorkrijgen. Het team dat aan het einde van het spel het meeste geld heeft verzameld, wint de game!

Bij Quest Escapes begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom kun je zelf bepalen wanneer je begint met het spel, waardoor je optimaal kunt genieten van de Sneekse sfeer. Met onze duidelijke spelregels en gebruiksvriendelijke app heb je alles in handen voor een soepele en plezierige ervaring. Laat je meeslepen in de spannende wereld van The Chase, waar elke seconde telt, terwijl je de charme en geschiedenis van Sneek ervaart!