Wanneer?

Vrijdag 28 augustus, 17:00 - 20:00

Waar?

Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 23Q 23Q, 8448 JA Heerenveen Plan route

Beachvolleybal is back!! Van 24 augustus t/m 30 augustus vindt op bij Beach Heerenveen de DELA Eredivisie Beachvolleybal plaats. Tijdens dit topsportevenement krijgt u de kans op zichtbaarheid en deelname!!

In deze topsportweek krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijven beachvolleybaltoernooi. Doet u mee, laat het ons snel weten!
Datum: vrijdag 28 augustus
Tijd: 17:00 – 20:00 uur 

Locatie: Abe Lenstra Boulevard
Team: 4-6 personen
Kosten: Gratis

Bij voldoende aanmeldingen wordt er volgens de regels van King of the Court gespeeld. King of the Court is een gloednieuwe topsport discipline, maar daarnaast ook zeer geschikt voor breedtesport. Het is enorm dynamisch en men komt veel aan spelen toe!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reageer snel! Inschrijven kan door te mailen naar Kenneth Verwaal kenneth@sportworx.nl

Parkeren
Bij Beach Heerenveen zelf is voldoende parkeergelegenheid.

Kleding
Elke sportieve outfit is goed. Schoeisel is niet nodig, want je speelt met je blote voeten in het zand. Omkleden en douchen kan op locatie, dus neem desgewenst een handdoek mee. Een bidon of flesje water is handig, maar kan ook gekocht worden bij de aanwezige horeca.

Foto’s en AVG
Er zullen foto’s gemaakt worden voor op de social media kanalen van de organisatie. Wij hechten grote waarde aan de privacy van de aanwezigen. Mocht je niet op de foto willen, geef het dan bij binnenkomst aan, dan houden we daar rekening mee.

Bedrijventoernooi en het coronavirus 
Omtrent het toernooi dienen wij ons te houden aan de geldende richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid. Om ons toernooi op een veilige manier te organiseren vragen wij je hier ook echt aan te houden. Binnen de lijnen, tijdens het volleyballen, kan er ‘gewoon’ zonder beperkingen gespeeld worden. Zodra men het veld verlaat is de regel dat iedereen direct weer 1,5 meter afstand houdt.

Dit is er nog meer te doen