Wanneer?

Zondag 19 mei, 15:00 - 20:00

Waar?

Lindegracht 49, 8441GK Heerenveen Plan route

Op geheel eigen wijze heeft Lia een draai en gezicht aan het café gegeven. Met in de eerste jaren optredens van Armand die elk half jaar wel terug wilde komen zo gezellig vond hij het. En dus ook vaker kwam optreden. Tot John Haues ( gitarist van de Amerikaanse band Mothers Finest, ook hij is nog een paar keer terug gekomen in Heerenveen. 

Wist en weet Lia het publiek en stamkrachten met niet alleen muziek te vermaken, ook de hilarische bingo-avonden en het Sint Nicolaasfeest staan in menigeen zijn geheugen gegrift. Nu zijn er de maandelijkse klaverjaszondagen en onlangs nog het gevierde St Pieter waarmee Lia haar stamkrachten en publiek weet mee te vermaken. 19 mei wordt Lia zelf verrast door een feestcommissie die deze dag voor haar mogelijk gemaakt heeft.

Vanaf 15.00 tot 20.00 uur worden wij allen getrakteerd op live muziek buiten op een podium aan de Lindegracht.  Kaarten kunnen worden gekocht in het café op iedere donderag, vrijdag en zaterdag tussen 15.00 – 19.00uur. Voor €10 bent u erbij. Ook op de dag zelf kunt u nog kaarten kopen bij de entree.

Dit is er nog meer te doen