Wanneer?

Vrijdag 18 november, 10:00 - 14:00

Waar?

Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra Boulevard 23Q 23Q, 8448 JA Heerenveen Plan route

Alweer de tweede editie van de Beweeg & Ontmoetdag!

Op 18 november 2022 vindt dé Beweeg en Ontmoetdag plaats bij Sportstad Heerenveen. Deze dag staat volledig in het teken van ontmoeten en het met elkaar in beweging zijn voor de leeftijdscategorie 55+. Een dag vol verbinding, ontspanning en inspiratie. Ontdek en beleef het beweegaanbod voor senioren (55) in de gemeente en ontdek welke ontmoetingsgelegenheden er zijn in jouw wijk.

Een greep uit het aanbod*:

  • Geef je op voor de fittest; invullen van een korte vragenlijst over uw gezondheid en bewegingsactiviteiten, een fittest (o.a. bloeddruk, hartslag, knijpkracht en oog- hand coördinatie test), een persoonlijk adviesgesprek
  • Doe mee aan een clinic Valpreventie en geef u daarna op voor de pilot; hoge drempels, een losliggend kleed of bijwerkingen van medicijnen, een val ongeluk zit in een klein hoekje. Ervaar hoe je jezelf daar op kunt voorbereiden.
  • Haal samen voetbalherinneringen op in het stadion van sc Heerenveen bij een lezing Fuotbal Memories.
  • Kom in gesprek met welzijnsorganisatie Caleidoscoop en ontdek wat ze voor je kunnen betekenen
  • Ontdek het Beweeg- en Ontmoet aanbod in de gemeente Heerenveen (o.a. Suppen, Zwemmen, Fitness, Gymnastiek, Voetbal, Jeu de Boules en nog veel meer!)

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, heb je nog vragen of wil je je alvast aanmelden? Stuur dan een e-mail naar lowise@scorenvoorgezondheidheerenveen.nl.

*De activiteiten zijn nog onder voorbehoud. Het exacte programma volgt in de loop van de komende weken.

Wil jij vanuit de pers of als fotograaf aanwezig zijn tijdens de Beweeg en Ontmoetdag? Meld je dan vooraf aan via evenementen@sportstad.nl. Aanmelden is verplicht.

Dit is er nog meer te doen